Informasjon

Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 831/199
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 24
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 4
Salt: 0.2

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, Marsala-vin, eggeplomme, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, kakao, aroma, farge (karamell), stivelse, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).

Allergener:

Egg og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.