Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Egg og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 831/199
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 24
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 4
Salt: 0.2

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, eggelikør (vin, sukker, alkohol, Marsala-vin, eggeplomme, aroma), Marsala-vin, eggeplomme, kakao, aroma, alkohol, fargestoff (karamell), modifisert stivelse, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).