Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Melk og Nøtter

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 868/208
Fett: 8
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 30
Hvorav sukkerarter: 28
Protein: 3
Salt: 0

Ingredienser:
Fløteis. Ingredienser: Helmelk, fløte, 10% krokan (sukker, 8% mandler), sukker, dekstrose, skummetmelkpulver, glukosesirup, ekstrakt av Madagaskar-vanilje, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), invertsukker, farge (karamell).