Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Melk og Soya

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 812/198
Fett: 11
Hvorav mettede fettsyrer: 7
Karbohydrater: 22
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 3
Salt: 0.1

Ingredienser:
Fløteiskrem. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 6% sjokolade (kakaomasse (Mexico), sukker, kakaosmør, emulgator (soyalecitin), vanilje), dekstrose, skummetmelkpulver, glukosesirup, 1% hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, melkepulver, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin)), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).