Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Soya og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 914/218
Fett: 11
Hvorav mettede fettsyrer: 8
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 23
Protein: 4
Salt: 0.1

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 7% sjokoladebiter (sukker, kakaomasse, raffinert kokosolje, kakao, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), vanillin), modifisert stivelse, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, ca. 0,2 % naturlig ekstrakt av mynte, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).