Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.
Allergener:

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 456/107
Fett: 0
Hvorav mettede fettsyrer: 0
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 24
Protein: 0
Salt: 0.04

Ingredienser:
Fruktis. Ingredienser: 50% Rabarbra fra Askim, vann, sukker, dekstrose, glukosesirup, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), emulgator (sorbitol, mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer).