Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Allergener:

Soya og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 902/216
Fett: 10
Hvorav mettede fettsyrer: 7
Karbohydrater: 30
Hvorav sukkerarter: 26
Protein: 3
Salt: 0

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 6% Amarena-kirsebær, 5% sjokoladebiter (sukker, kakaomasse, raffinert kokosolje, kakao, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), vanillin), 4% biter av syltede Amarena-kirsebær (kirsebær, glukose, sukker, kirsebærjuice, surhetsregulerende middel (sitronsyre), druejuice, aroma, fargestoff (antocyaner, karamell)), dekstrose, glukosesirup, mysepulver (melk), skummetmelkpulver, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, fargestoff (antocyan), fortykningsmiddel (penktin), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).