Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.
Allergener:

Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 833/199
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 25
Hvorav sukkerarter: 22
Protein: 4
Salt: 0.2

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 7% brunost- og rømmesaus (helmelk, 32% gudbrandsdalsost (myse (melk), geitemelk, fløte, melk), sukker, glukosesirup, 10% seterrømme (melk), stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), 7,4% gudbrandsdalsost (myse (melk), geitemelk, fløte, melk), skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).