Informasjon

Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 936/224
Fett: 10
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 30
Hvorav sukkerarter: 25
Protein: 4
Salt: 0.3

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 10% skogsbærsyltetøy (sukker, glykosesirup, blåbær, stikkelsbær, jordbær, bjørnebær, bringebær, surhetsregulerende middel (sitronsyre), fortykningsmiddel (pektin, agar, dinatriumdifosfat), fargestoff (antocyaner)), solsikkeolje, skummetmelkpulver, glukosesirup, fløtepulver, aroma, kakaosmør, dekstrose, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer, soyalecitin), stabilisator (natriumalginat).

Allergener:

Soya og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.