Om Kulinaris

Dette er historien om tre gutter fra Kolbotn som ønsket seg noe nytt i livet. Året var 2002 da de fikk ideen om å starte iskremfabrikk.

De fant lokaler på Kolbotn, bygde fabrikk, og så startet den store jobben med å prøvelage iskrem og sorbet. Det ble masse prøving og feiling av ulike råvarer og mikser, kurs og messer i Italia, Canada og USA, og etter hvert innkjøp av maskiner – og litt etter litt var produksjonen i gang. Responsen fra kundene var overveldende, og de elsket de ekte og spennende smakene. Derfor fortsatte de å kjøpe Kulinaris.

Kulinaris er i dag en veldrevet iskremfabrikk på Kolbotn, som selger til både matbutikker, isbarer, hoteller og restauranter i hele landet – og hver eneste dag handler kompromissløst om det ene og viktige målet:

å lage verdens beste iskrem og sorbet!

Våre ansatte

Bilde av Roar Langli

Roar Langli

Bilde av Even Riis

Even Riis

Salgs- og produktsjef
+47 934 62 200
even@kulinaris.no

Bilde av Irene Nilsen

Irene Nilsen

Bilde av Erik Lynch

Erik Lynch

Bilde av Carina Bogstad Langli

Carina Bogstad Langli

Ordremottak/Sentralbord
66800250
kulinaris@kulinaris.no

Bilde av Øyvind Tisell

Øyvind Tisell

Bilde av Bogdan Mates

Bogdan Mates