Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Allergener:

Soya og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 918/219
Fett: 12
Hvorav mettede fettsyrer: 9
Karbohydrater: 25
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 1
Salt: 0.1

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 8% sjokoladebiter (sukker, kakaomasse, raffinert kokosolje, kakao, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), vanillin), skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, 0,6% kaffe, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).