Informasjon

Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 812/194
Fett: 8
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 24
Protein: 4
Salt: 0.1

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, kakaomasse, kakao, skummetmelkpulver, dekstrose, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (guarkjernemel, johannesbrødkjernemel, tarakjernemel).

Allergener:

Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.