Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Allergener:

Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 782/187
Fett: 8
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 22
Protein: 3
Salt: 0.2

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, skummetmelkpulver, 5% lakrissaus (glukosesirup, sukker, vann, ammoniumklorid (salmiakk), lakrispulver, salt, fargestoff (vegetabilsk karbon), fortykmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, kalsiumsitrat), aroma), dekstrose, glukosesirup, 0,4% lakrispulver, fuktgiver (sorbitol), fargestoff (karamell), aroma, modifisert stivelse, solsikkeolje, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).