Informasjon

Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 782/187
Fett: 8
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 22
Protein: 3
Salt: 0.2

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, lakrispulver, skummetmelkpulver, 4% lakrissaus (vann, sukker, glukose, ammoniumklorid (salmiakk), lakrisekstrakt, salt, rapsolje, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), aroma, fargestoff (vegetabilsk karbon)), dekstrose, glukosesirup, solsikkeolje, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), søtstoff (sorbitol), fargestoff (karamell), aroma, stivelse, stabilisator (natriumalginat).

Allergener:

Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.