Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.
Allergener:

Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 795/190
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 24
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 4
Salt: 0.2

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), naturlig vaniljearoma fra Madagaskar, naturlig aroma, Bourbon-Madagaskar vaniljefrø, fargestoff (betakaroten).