Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?
Fylldighet
Sødme
Smaksstyrke
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.
Energi kj/kcal: 795/190
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 24
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 4
Salt: 0.2
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, sukret kondensert melk, naturlig aroma, vaniljefrø, Bourbon-Madagaskar vaniljeekstrakt, salt, fargestoff (paprikaekstrakt), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat, agar, pektin, difosfat).
Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.