Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.
Allergener:

Soya og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 924/221
Fett: 11
Hvorav mettede fettsyrer: 8
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 23
Protein: 4
Salt: 0.1

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, fløte, 7 % sjokoladebiter (sukker, kakaomasse, raffinert kokosolje, kakao, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), vanillin), 3,4% kakaomasse, 2,4% kakao, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), fortykningsmidler (guarkjernemel, cellulosegummi, tarakjernemel), stabilisator (natriumalginat).