Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 929/209
Fett: 8
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 28
Hvorav sukkerarter: 24
Protein: 3
Salt: 0.1

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 9% rom-marinerte rosiner, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, alkoholredusert Jamaica rom, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), naturlig aroma, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).