Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 983/235
Fett: 11
Hvorav mettede fettsyrer: 7
Karbohydrater: 31
Hvorav sukkerarter: 26
Protein: 4
Salt: 0.26

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 8% karamellsaus (glukosesirup, sukker, vann, skummetmelkpulver, vegetabilsk fett (shea), salt, emulgator (soyalecitin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma), 8% kjeksbiter (hvetemel, sukker, smør, brunt sukker, mørke sjokoladebiter (kakaomasse, sukker, kakao, kakaosmør, emulgator (soyalecitin)), vann, eggepulver, salt, hevemiddel (natriumbikarbonat), naturlig aroma), 4% hvit-karamell sjokolade (sukker, kakaosmør, melkepulver, smørfett, mysepulver, maltodekstrin, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), karamell), skummetmelkpulver, glukosesirup, dekstrose, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), naturlige aromaer (karamell, smør).