Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Melk og Nøtter

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 820/196
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 4.1
Karbohydrater: 24
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 4.5
Salt: 0.2

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, fløte, 5% pistasjrippel (99% pistasj, salt), dekstrose, skummetmelkpulver, glukosesirup, 2,5 % pistasjmasse (100% pistasj), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), solsikkeolje.