Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Soya, Melk og Nøtter

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 977/234
Fett: 12
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 27
Hvorav sukkerarter: 23
Protein: 4
Salt: 0.3

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, skummetmelkpulver, solsikkeolje, 4% nougatsaus (sukker, solsikkeolje, kakao, hasselnøtt, mysepulver (melk), skummetmelkpulver, laktose (melk), emulgator (soyalecitin), melkeproteiner, aroma), glukosesirup, dekstrose, vegetabilsk fett (palme), fløtepulver, aroma, kakaosmør, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer, soyalecitin), stabilisator (natriumalginat).