RABARBRASORBET

Kulinaris Rabarbrasorbet er laget på rabarbra fra Askim fruktpresse. Smaken er syrlig og søt og gir en følelse av norsk sommer.

Fruktis. Ingredienser: 50% Rabarbra, vann, sukker, dekstrose, glukosesirup, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), emulgator (sorbitol, mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer).

Energi kj/kcal: 456/109
Fett: 0
Hvorav mettede fettsyrer: 0
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 24
Protein: 0
Salt: 0

Produktet kan inneholde spor av melk, nøtter og peanøtter.


Fylldighet


Sødme


Smaksstyrke

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.

Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.

ALLE SMAKER

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN

Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen

Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]

Org.nr.: 984 220 995

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER:

logo
Kulinaris-Salt-karamell_dyp

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN