Iskremen er smaksatt med karamell og smør. Det er ripplet inn en salt karamellsaus og det er rørt inn små biter med sjokolade-cookies. En skikkelig søt og god smaksbombe.
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 8% karamellsaus (glukosesirup, sukker, vann, skummetmelkpulver, vegetabilsk fett (shea), salt, emulgator (soyalecitin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma), 8% kjeksbiter (hvetemel, sukker, smør, brunt sukker, mørke sjokoladebiter (kakaomasse, sukker, kakao, kakaosmør, emulgator (soyalecitin)), vann, eggepulver, salt, hevemiddel (natriumbikarbonat), naturlig aroma), 4% hvit-karamell sjokolade (sukker, kakaosmør, melkepulver, smørfett, mysepulver, maltodekstrin, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), karamell), skummetmelkpulver, glukosesirup, dekstrose, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), naturlige aromaer (karamell, smør).
Energi kj/kcal: 983/235
Fett: 10.5
Hvorav mettede fettsyrer: 6.5
Karbohydrater: 31
Hvorav sukkerarter: 26
Protein: 3.7
Salt: 0.26
Melk, Gluten, Egg og Soya
Fylldighet
Sødme
Smaksstyrke
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.
Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen
Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]
Org.nr.: 984 220 995