SITRONSORBET

Sitronsorbet har den evnen at den passer til nesten alt. Men vår favoritt er med LakrisIskrem. Sammen med MangoSorbet smaker den også helt konge!

Fruktis. Ingredienser: Vann, 17% siciliansk sitronjuice, sukker, glukose, dekstrose, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), emulgator (sorbitol, mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer).

Energi kj/kcal: 525/125
Fett: 0
Hvorav mettede fettsyrer: 0
Karbohydrater: 31
Hvorav sukkerarter: 22
Protein: 0
Salt: 0.03

Produktet kan inneholde spor av melk, nøtter og peanøtter.


Fylldighet


Sødme


Smaksstyrke

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.

Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.

ALLE SMAKER

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN

Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen

Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]

Org.nr.: 984 220 995

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER:

logo
Kulinaris-Salt-karamell_dyp

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN