PISTASJ

Iskremen er laget med 100% ekte pistasj. Basen er smaksatt med ren pistasj og det er ripplet inn en pistasjsaus av ren pistasj med litt salt. Garantert en hit for alle som liker pistasj.

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, fløte, 5% pistasjrippel (99% pistasj, salt), dekstrose, skummetmelkpulver, glukosesirup, 2,5 % pistasjmasse (100% pistasj), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), solsikkeolje.

Energi kj/kcal: 820/196
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 4.1
Karbohydrater: 24
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 4.5
Salt: 0.2

Melk og Nøtter

Produktet kan inneholde spor av peanøtterog andre nøtter.


Fylldighet


Sødme


Smaksstyrke

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.

Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.

ALLE SMAKER

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN

Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen

Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]

Org.nr.: 984 220 995

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER:

logo
Kulinaris-Salt-karamell_dyp

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN