Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), naturlig Bourbon vanilje aroma, Bourbon-Madagaskar vaniljefrø, fargestoff (paprikaekstrakt).
Energi kj/kcal: 795/190
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 24
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 4
Salt: 0.2
Fylldighet
Sødme
Smaksstyrke
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.
Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen
Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]
Org.nr.: 984 220 995