LAKRIS / BRINGEBÆR DUO

Iskrem og sorbet i samme boks. Vi har kombinert to av våre beste smaker. Ekte vaniljeiskrem og mangosorbet er en frisk og god kombinasjon som virkelig smaker sommer.

Sorbet og fløteis med norsk melk og fløte, lakris og bringebær er ikke fra Norge. Ingredienser: Helmelk, bringebær (22%), vann, sukker, fløte, 2,5% lakrissaus (glukosesirup, sukker, vann, ammoniumklorid (salmiakk), lakrispulver, salt, fargestoff (vegetabilsk karbon), fortykningsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, kalsiumsitrat), aroma) dekstrose, glukosesirup, skummetmelkpulver, lakrispulver, fuktgiver (sorbitol), fargestoff (E150c), aroma, modifisert stivelse, solsikkeolje, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), emulgator (sorbitol, mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).

Energi kj/kcal: 623/149
Fett: 3.8
Hvorav mettede fettsyrer: 2.3
Karbohydrater: 26.5
Hvorav sukkerarter: 24.1
Protein: 1.9
Salt: 0.11

Inneholder melk. Kan ha spor av peanøtter og nøtter.


Fylldighet


Sødme


Smaksstyrke

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.

Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.

ALLE SMAKER

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN

Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen

Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]

Org.nr.: 984 220 995

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER:

logo
Kulinaris-Salt-karamell_dyp

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN