En eksklusiv smak av sjokolade gjør denne til en favoritt for mange av våre kunder. Vi synes den passer aller best med kokossorbet, men mange liker også en skje pasjonsfruktsorbet til.
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, 8% sjokoladetrøfler (sukker, kokosolje, fettredusert kakao, melkefett, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt, sukret kondensert melk), fløte, 4% kakaomasse, 2.5% kakao, dekstrose, glukosesirup, skummetmelkpulver, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).
Energi kj/kcal: 891/213
Fett: 10
Hvorav mettede fettsyrer: 6.7
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 24
Protein: 4
Salt: 0.14
Soya og Melk
Fylldighet
Sødme
Smaksstyrke
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.
Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen
Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]
Org.nr.: 984 220 995