Sorbet og fløteis med norsk melk og fløte, vanilje og mango er ikke fra Norge. Ingredienser: HELMELK, VANN, SUKKER, MANGO (15%), FLØTE, SKUMMETMELKPULVER, DEKSTROSE, GLUKOSESIRUP, SITRON JUICE, STABILISATOR (JOHANNESBRØDKJERNEMEL, GUARKJERNEMEL, CELLULOSEGUMMI), EMULGATOR (SORBITOL, MONO- OG DIGLYSERIDER AV VEGETABILSKE FETTSYRER), STABILISATOR (NATRIUMALGINAT), NATURLIG BOURBON VANILJEAROMA FRA MADAGASKAR, NATURLIG AROMA, FRAGE (BETAKAROTEN), BOURBON-MADAGASKAR VANILJEFRØ.
Energi kj/kcal: 652/156
Fett: 4.8
Hvorav mettede fettsyrer: 3.2
Karbohydrater: 26.3
Hvorav sukkerarter: 24.3
Protein: 2
Salt: 0.09
Inneholder melk. Kan ha spor av peanøtter og nøtter.
Fylldighet
Sødme
Smaksstyrke
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.
Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen
Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]
Org.nr.: 984 220 995