Sorbet og fløteis med norsk melk og fløte, lakris og bringebær er ikke fra Norge. Ingredienser: Helmelk, bringebær (22%), vann, sukker, fløte, 2,5% lakrissaus (glukosesirup, sukker, vann, ammoniumklorid (salmiakk), lakrispulver, salt, fargestoff (vegetabilsk karbon), fortykningsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, kalsiumsitrat), aroma) dekstrose, glukosesirup, skummetmelkpulver, lakrispulver, fuktgiver (sorbitol), fargestoff (E150c), aroma, modifisert stivelse, solsikkeolje, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), emulgator (sorbitol, mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).
Energi kj/kcal: 623/149
Fett: 3.8
Hvorav mettede fettsyrer: 2.3
Karbohydrater: 26.5
Hvorav sukkerarter: 24.1
Protein: 1.9
Salt: 0.11
Inneholder melk. Kan ha spor av peanøtter og nøtter.
Fylldighet
Sødme
Smaksstyrke
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.
Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen
Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]
Org.nr.: 984 220 995