Dette er en innbydende og velkjent smakskombinasjon som er blitt populær. Vi synes den passer best med Jorbærsorbet med lime. Men den er også rågod med SjokoladeIskrem.
Helmelk, sukker, 8% pistasj kataifi saus (sukker, vegetabilsk olje (raps, solsikke), pistasjpasta (15%), kataifi (15%) (hvetemel, vann), helmelkpulver, laktose, melkeprotein, skummetmelkpulver, emulgatorer (soyalecitin, polyglyserolpolyrisinolat) karamellisert sukker, salt, kakaosmør, fargestoffer (klorofyll og klorofylliner, kurkumin, karamell), antioksidant (alfa-tokoferol), aromaer), fløte, 5% sjokoladebiter (sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljearoma), dekstrose, skummetmelkpulver, glukose, kakaomasse, kakao, pistasjmasse (100% pistasj), konserveringsmiddel (kaliumkarbonat), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).
Energi 979 kJ/234kcal
Fett 11 g
hvorav mettede fettsyrer 6 g
Karbohydrater 28 g
hvorav sukkerarter 25 g
Protein 4 g
Salt 0,1 g
Gluten, Egg, Soya, Melk og Nøtter
Fylldighet
Sødme
Smaksstyrke
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.
Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen
Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]
Org.nr.: 984 220 995