DUBAI ISKREM

Dette er en innbydende og velkjent smakskombinasjon som er blitt populær. Vi synes den passer best med Jorbærsorbet med lime. Men den er også rågod med SjokoladeIskrem.

Helmelk, sukker, 8% pistasj kataifi saus (sukker, vegetabilsk olje (raps, solsikke), pistasjpasta (15%), kataifi (15%) (hvetemel, vann), helmelkpulver, laktose, melkeprotein, skummetmelkpulver, emulgatorer (soyalecitin, polyglyserolpolyrisinolat) karamellisert sukker, salt, kakaosmør, fargestoffer (klorofyll og klorofylliner, kurkumin, karamell), antioksidant (alfa-tokoferol), aromaer), fløte, 5% sjokoladebiter (sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljearoma), dekstrose, skummetmelkpulver, glukose, kakaomasse, kakao, pistasjmasse (100% pistasj), konserveringsmiddel (kaliumkarbonat), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).

Energi 979 kJ/234kcal
Fett 11 g
hvorav mettede fettsyrer 6 g
Karbohydrater 28 g
hvorav sukkerarter 25 g
Protein 4 g
Salt 0,1 g

Gluten, Egg, Soya, Melk og Nøtter

Produktet kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter.


Fylldighet

Sødme


Smaksstyrke

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.

Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.

ALLE SMAKER

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN

Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen

Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]

Org.nr.: 984 220 995

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER:

logo
Kulinaris-Salt-karamell_dyp

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN