COOKIES & CREAM

Dette er en innbydende og velkjent smakskombinasjon som er blitt populær. Vi synes den passer best med JorbærSorbet med lime. Men den er også rågod med SjokoladeIskrem.

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 5% sjokolade-saus (sukker, solsikkeolje, kakao, hasselnøtt, skummetmelkpulver, mysepulver (melk), emulgator (soyalecitin), aroma), 4% knuste kakaokjeks (hvetemel, sukker, vegetabilsk fett (palme), eggeplommepulver, glukosesirup, kakao, hevemiddel (natriumkarbonat), skummetmelkepulver, aroma), skummetmelkpulver, glukosesirup, sukret kondensert melk, eggeplomme, dekstrose, aroma, modifisert stivelse, salt, fargestoff (paprikaekstrakt), naturlig aroma, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).

Energi kj/kcal: 904/216
Fett: 10
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 27
Hvorav sukkerarter: 23
Protein: 4
Salt: 0.2

Gluten, Egg, Soya, Melk og Nøtter

Produktet kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter.


Fylldighet

Sødme


Smaksstyrke

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.

Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.

ALLE SMAKER

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN

Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen

Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]

Org.nr.: 984 220 995

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER:

logo
Kulinaris-Salt-karamell_dyp

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN