SJOKOLADEISKREM

En eksklusiv smak av sjokolade gjør denne til en favoritt for mange av våre kunder. Vi synes den passer aller best med kokossorbet, men mange liker også en skje pasjonsfruktsorbet til.

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, 8% sjokoladetrøfler (sukker, kokosolje, fettredusert kakao, melkefett, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt, sukret kondensert melk), fløte, 4% kakaomasse, 2.5% kakao, dekstrose, glukosesirup, skummetmelkpulver, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat). 

Energi kj/kcal: 891/213
Fett: 10
Hvorav mettede fettsyrer: 6.7
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 24
Protein: 4
Salt: 0.14

Soya og Melk

Produktet kan inneholde spor av nøtter og peanøtter.


Fylldighet

Sødme


Smaksstyrke

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.

Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.

ALLE SMAKER

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN

Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen

Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]

Org.nr.: 984 220 995

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER:

logo
Kulinaris-Salt-karamell_dyp

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN