LAKRIS

Ekte LakrisIskrem er en nytelse for lakriselskere. Vi anbefaler den i kombinasjon med SitronSorbet, men mange har også falt for komboen med BringebærSorbet.

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 5% lakrissaus (glukosesirup, sukker, vann, ammoniumklorid (salmiakk), lakrispulver, salt, fargestoff (vegetabilsk karbon), fortykningsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, kalsiumsitrat), aroma),skummetmelkpulver, glukosesirup, dekstrose, lakrispulver, fuktgiver (sorbitol), fargestoff (karamell), aroma, modifisert stivelse, solsikkeolje, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat). 

Energi kj/kcal: 782/187
Fett: 8
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 22
Protein: 3
Salt: 0.2

Melk

Produktet kan inneholde spor av peanøtter og nøtter.


Fylldighet


Sødme


Smaksstyrke

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.

Server deilig vanilje iskrem med varme rørte jordbær, krem og mynteblad.

ALLE SMAKER

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN

Kulinaris AS, Trollåsen 8, 1414 Trollåsen

Telefon: 66 800 250
E-post: [email protected]

Org.nr.: 984 220 995

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER:

logo
Kulinaris-Salt-karamell_dyp

NORSK KULINARIS ISKREM LAGET I
DEN LILLE ISKREMFABRIKKEN PÅ KOLBOTN