Sorbet

Et godt alternativ helt uten melk.

Sorbet eller sorbé er en frossen matrett som blir brukt både som mellomrett og dessert. Vi får mye skryt for at vi har en sorbet som har en naturlig, smaksrik og fylldig smak, og vi er stolte av å lage kanskje Norges beste sorbet. Hva er din favoritt?

Våre smaker i dagligvare

Sorbet

Et godt alternativ helt uten melk.

Iskrem er en frossen matrett bestående av en blanding av fløte og smakstilsetninger, som oftest blir servert som dessert. Vår iskrem er laget med norsk melk og fløte. Vi får mye skryt for at vår iskrem har en fyldig, smaksrik og eksklusiv smak, og vi er stolte av å lage kanskje Norges beste iskrem. Hva er din favoritt?

Produktbilde av Bringebærsorbet

Bringebærsorbet

Bringebærsorbet er som skapt alene eller sammen med LakrisIskrem. Men for alle del – den er forførende frisk med med Vanilje & CoociesIskrem også!

Produktbilde av Jordbærsorbet

Jordbærsorbet

Jordbærsorbet med Lime er en av våre mest populære varianter. Vi mener den passer spesielt godt med Ekte VaniljeIskrem, men vi vet at mange elsker den med LakrisIskremen vår.

Produktbilde av Sitronsorbet

Sitronsorbet

Sitronsorbet har den evnen at den passer til nesten alt. Men vår favoritt er med LakrisIskrem. Sammen med MangoSorbet smaker den også helt konge!

Produktbilde av Mangosorbet

Mangosorbet

Mangosorbet blir aldri feil – tvert i mot. Prøv den gjerne med Ekte VaniljeIskrem eller sammen med vår KokosSorbet!

Produktbilde av Pasjonsfruktsorbet

Pasjonsfruktsorbet

Pasjonsfruktsorbet er en smak vi er nesten alene om. Men liker du pasjonsfrukt vil du elske sorbeten! Vi anbefaler den med KokosSorbet eller med den innbydende SjokoladeIskremen.

Produktbilde av Kokossorbet

Kokossorbet

Kokossorbet passer til mye, men vår anbefaling er sammen med SjokoladeIskrem. Men er du av den eksotiske typen, bør du gå for en kombo med Pasjonsfruktsorbet.

Produktbilde av Rabarbrasorbet

Rabarbrasorbet

Kulinaris Rabarbrasorbet er laget på rabarbra fra Askim fruktpresse. Smaken er syrlig og søt og gir en følelse av norsk sommer.