Rabarbrasorbet

Kulinaris Rabarbrasorbet er laget på rabarbra fra Askim fruktpresse. Smaken er syrlig og søt og gir en følelse av norsk sommer.

Informasjon

Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 456/109
Fett: 0
Hvorav mettede fettsyrer: 0
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 24
Protein: 0
Salt: 0

Ingredienser:

Fruktis. Ingredienser: 50% Rabarbra fra Askim, vann, sukker, dekstrose, glukosesirup, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel, cellulosegummi), emulgator (sorbitol, mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer).

Allergener:

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter, peanøtter og gluten. Det kan derfor finnes spor av dette i produktet.