DUO Vaniljeiskrem/Mangosorbet

Iskrem og sorbet i samme boks. Vi har kombinert to av våre beste smaker. Ekte vaniljeiskrem og mangosorbet er en frisk og god kombinasjon som virkelig smaker sommer

Tips
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Inneholder melk. Kan ha spor av peanøtter og nøtter.
Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 652/156
Fett: 4.8
Hvorav mettede fettsyrer: 3.2
Karbohydrater: 26.3
Hvorav sukkerarter: 24.3
Protein: 2
Salt: 0.09

Ingredienser:
Sorbet og fløteis med norsk melk og fløte, vanilje og mango er ikke fra Norge. Ingredienser: HELMELK, VANN, SUKKER, MANGO (15%), FLØTE, SKUMMETMELKPULVER, DEKSTROSE, GLUKOSESIRUP, SITRON JUICE, STABILISATOR (JOHANNESBRØDKJERNEMEL, GUARKJERNEMEL, CELLULOSEGUMMI), EMULGATOR (SORBITOL, MONO- OG DIGLYSERIDER AV VEGETABILSKE FETTSYRER), STABILISATOR (NATRIUMALGINAT), NATURLIG BOURBON VANILJEAROMA FRA MADAGASKAR, NATURLIG AROMA, FRAGE (BETAKAROTEN), BOURBON-MADAGASKAR VANILJEFRØ.

Våre smaker i dagligvare

SjokoladeIskrem

Halvliter

En eksklusiv smak av sjokolade gjør denne til en favoritt for mange av våre kunder. Vi synes den passer aller best med kokossorbet, men mange liker også en skje pasjonsfruktsorbet til.
Dette er en innbydende og velkjent smakskombinasjon som er blitt populær. Vi synes den passer best med JorbærSorbet med lime. Men den er også rågod med SjokoladeIskrem.

Ekte VaniljeIskrem

Halvliter

En klassiker som alle liker. Passer godt med det meste, men kanskje ekstra godt med både Jordbær- og BringebærSorbet.

Kaffe Moccaiskrem

Halvliter

Denne er spennende og litt voksen. Prøv den med Ekte VaniljeIskrem eller med Cookies&Cream Iskrem – nyyydelig!

Ekte LakrisIskrem

Halvliter

Ekte LakrisIskrem er en nytelse for lakriselskere. Vi anbefaler den i kombinasjon med SitronSorbet, men mange har også falt for komboen med BringebærSorbet.

Bringebærsorbet

Halvliter

Bringebærsorbet er som skapt alene eller sammen med LakrisIskrem. Men for alle del – den er forførende frisk med Vanilje & CoociesIskrem også!

Jordbærsorbet

Halvliter

Jordbærsorbet med Lime er en av våre mest populære varianter. Vi mener den passer spesielt godt med Ekte VaniljeIskrem, men vi vet at mange elsker den med LakrisIskremen vår. 

Sitronsorbet

Halvliter

Sitronsorbet har den evnen at den passer til nesten alt. Men vår favoritt er med LakrisIskrem. Sammen med MangoSorbet smaker den også helt konge!

Mangosorbet

Halvliter

Mangosorbet blir aldri feil – tvert i mot. Prøv den gjerne med Ekte VaniljeIskrem eller sammen med vår KokosSorbet!

Rabarbrasorbet

Halvliter

Kulinaris Rabarbrasorbet er laget på rabarbra fra Askim fruktpresse. Smaken er syrlig og søt og gir en følelse av norsk sommer.

PistasjIskrem

Halvliter

Iskremen er laget med 100% ekte pistasj. Basen er smaksatt med ren pistasj og det er ripplet inn en pistasjsaus av ren pistasj med litt salt. Garantert en hit for alle som liker pistasj.
Iskremen er smaksatt med karamell og smør. Det er ripplet inn en salt karamellsaus og det er rørt inn små biter med sjokolade-cookies. En skikkelig søt og god smaksbombe.
Iskrem og sorbet i samme boks. Vi har kombinert to av våre beste smaker. Ekte vaniljeiskrem og mangosorbet er en frisk og god kombinasjon som virkelig smaker sommer
Iskrem og sorbet i samme boks. Vi har kombinert to av våre beste smaker. Søt lakrisiskrem sammen med den mer syrlige bringebærsorbeten gir en fantastisk smaksopplevelse.