Informasjon

Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 904/216
Fett: 10
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 27
Hvorav sukkerarter: 23
Protein: 4
Salt: 0.2

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 5% sjokolade-saus (sukker, solsikkeolje, kakao, hasselnøtt, skummetmelkpulver, mysepulver (melk), emulgator (soyalecitin), aroma), 4% knuste kakaokjeks (hvetemel, sukker, vegetabilsk fett (palme), eggeplommepulver, glukosesirup, kakao, hevemiddel (natriumkarbonat), melkepulver, aroma), skummetmelkpulver, glukosesirup, sukret kondensert melk, eggeplomme, dekstrose, aroma, stivelse, salt, farge (paprikaekstrakt), naturlig aroma, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).

Allergener:

Gluten, Egg, Soya, Melk og Nøtter

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.