Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 803/192
Fett: 5
Hvorav mettede fettsyrer: 3
Karbohydrater: 21
Hvorav sukkerarter: 20
Protein: 16
Salt: 0.15

Ingredienser:
Helmelk, skummetmelk, myseproteinpulver, sukker, fløte, dekstrose, 2% kakaomasse, 2% kakaopulver, glukosesirup, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).