Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Peanøtter, Melk, Nøtter og Soya

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 880/210
Fett: 10
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 26
Hvorav sukkerarter: 22
Protein: 4
Salt: 0.2

Ingredienser:
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, fløte, 6% sjokoladebiter (sukker, kakaomasse, raffinert kokosolje, kakao, skummetmelkpulver, emulgator (soyalecitin), vanillin), dekstrose, 3% sicilianske pistasjnøtter, skummetmelkpulver, glukosesirup, mandler, vegetabilsk olje (solsikkeolje), vegetabilsk fett (palme), naturlig aroma (mandler, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter), fargestoffer (karamell, kobberholdige klorofyllkomplekser), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer, soyalecitin), stabilisator (natriumalginat).