Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
 Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Gluten og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 908/217
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 28
Hvorav sukkerarter: 21
Protein: 3
Salt: 0

Ingredienser:
Fløteis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 7% pepperkaker (hvetemel, sukker, sirup, vegetabilsk olje (raps), vann, hevemiddel (E500), kanel, ingefær, salt, nellik), 7% karamellsaus (glukosesirup, kondensert sukret melk, vann, vegetabilsk fett (kokos), fløte, brunt sukker, smør, salt, fortykningsmiddel (pektin), sukker, aroma, emulgator (solsikkeolje), konserveringsmiddel (kaliumsorbat)), skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, sukret kondensert melk, naturlig aroma, salt, vaniljefrø, fargestoff (paprikaekstrakt), Bourbon-Madagaskar vaniljeekstrakt, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), fortykningsmiddel (agar-agar, pektin).