Informasjon

Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 805/192
Fett: 8
Hvorav mettede fettsyrer: 5
Karbohydrater: 28
Hvorav sukkerarter: 23
Protein: 3
Salt: 0.2

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 6% karamellsaus (karamell, aroma, fortykningsmiddel (pektin)), eggeplomme, skummetmelkpulver, kondensert melk, dekstrose, glukosesirup, naturlig aroma, salt, vaniljefrø, fortykningsmiddel (agar, pektin, dinatriumdifosfat), kaliumsorbat, fargestoff (karoten), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).

Allergener:

Egg og Melk

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.