Brunostiskrem

Oppskriften er inspirert av møsbrømlefse som er gammel tradisjonsrett fra Salten i Nordland. Brunostiskremen er nydelig servert sammen med jordbærsorbet. Også fantastisk med vaffel og syltetøy.

Informasjon

Tips

Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?

Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering

Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemeratur før den nytes.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 833/199
Fett: 9
Hvorav mettede fettsyrer: 6
Karbohydrater: 25
Hvorav sukkerarter: 22
Protein: 4
Salt: 0

Ingredienser:

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, 10% brunost- og rømmesaus (helmelk, gudbrandsdalsost (myse (melk), geitemelk, fløte, melk), sukker, glukosesirup, seterrømme (melk)), gudbrandsdalsost (myse (melk), geitemelk, fløte, melk), skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).

Allergener:

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter, peanøtter og gluten. Det kan derfor finnes spor av dette i produktet.