Tips
Har du prøvd å kombinere flere smaker?
Hva er din favoritt?
Smaksdetaljer

Fylldighet

Sødme

Smaksstyrke

Temperering
Kulinaris smaker best når den er temperert. La den stå i 15 minutter i romtemperatur før den nytes.
Allergener:

Melk og Soya

Produktet er produsert i lokaler der det også produseres matvarer som inneholder melk, egg, nøtter og peanøtter. Det kan finnes spor av dette i produktet.

Næringsverdier per 100gr.

Energi kj/kcal: 820/196
Fett: 9.5
Hvorav mettede fettsyrer: 6.1
Karbohydrater: 24.2
Hvorav sukkerarter: 22
Protein: 3.4
Salt: 0.15

Ingredienser:
Helmelk, fløte, sukker, 5% gullfarget popping melkesjokoladebiter (sukker, kakaosmør, helmelkepulver, kakaomasse, emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljearoma, glukosesirup, laktose, karbondioksid, fargestoffer (E171, E172), glaseringsmidler (gummi arabikum, stivelse, skjellakk)), skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, fargestoff (vegetabilsk karbon), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat), naturlig Bourbon vaniljearoma fra Madagaskar, naturlig aroma.